Samsung Galaxy S4 Çıktı

Etiketler :
                                                                              Samsung Galaxy S4 Çıktı.


Samsung, New york’ta 3.000 kişiden fazla katılımcısıyla Times meydanında üst düzey akıllı telefonunu tanıttı.
Bazı kaynaklar tarafından sosyal medyada tanıtılan prototip görülerin Galaxy S4′e benzemesi prototip görüntüleri doğruladı.
Yeni cihazın 5 inc büyüklüğündeki boyutu ve SUPER AMOLED  ve FULL HD ekranı  ile çözünürlük standardını benimsiyerek 441 ppi piksel yoğunluğuna sahip ve toplamda 8 çekirdekli yeni amiral gemi ünvanlı cihaz fiziksel anlamda yenilikçi bir tutum sergiledi.
1,6 Ghz işlemci ve dört çekirdek CORTEX-A15 ile en iyi noktaya ulaşmayı hedefliyor.
Galaxy S4 , 120 gram ağırlığında ve 7.9 mm’lik kalınlığı ile iyi ölçüler ortaya koyan Galaxy S4, 136,6mm’lik uzunluğu ile ekranının genişliğini koruyor.
Ürünün diğer teknik özellikleri ise ;  2GB sistem belleği , 16/32/64 GB dahili hafıza ve 64 GB’a kadar arttırılabilir MicroSD hafıza kartı, Full HD 2 MP ön kamera,   42.2Mbps HSDPA, DLNA, Wi-Fi Direct, çift bant Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, NFC çipi, MHL 2.0 portu, USB OTG, kızılötesi LED, Android 4,2,2 Jelly Bean işletim sistemi ve kablosuz şarj özelliği.
Nisan sonunda satışa çıkacağı müjdelenen cihaz, toplam 155 ülkede 327 operatörle birlikte tüketicilere ulaştırılacak. İlk etapta siyah ve beyaz renk seçenekleri piyasaya sürülecek Galaxy S4′ün önümüzdeki aylarda renk çeşitliliğinin 5-6′ya kadar çıkması bekleniyor.

Alıntıdır.



0 yorum: